Tilbakemeldinger


Vi er veldig fornøyd med samarbeidet! Lotte er en dyktig, løsningsorientert og engasjert fotograf som leverer til over forventning, gang på gang. Hun har gått fra å gjennomføre en testshoot for oss til å bli den fotografen vi nå jobber mest med, både i studio og på location. Med sitt behagelige vesen og kompetanse kan vi varmt anbefale Lotte!

Floyd.no


Tusen takk for fantastiske bilder. Jeg er så fornøyd med resultatet og jobben du gjorde før, under og etter fotograferingen. Bildene ble så fine. Har forresten fått flere meldinger fra folk som lurer på hvordan denne fotograferingen var og har lyst å gjøre det samme.

Kristine


Lotte!! Bildene er bare helt fantastiske! Sitter og ser på dem igjen og igjen! Tusen takk for jobben!

Maria og Stig


Lotte tok bilder til to av våre større kampanjer. Bildene gav godt uttrykk og stemming for kampanjene. Vi er veldig fornøyd med effektiviteten, forståelsen og kvaliteten hun har levert på prosjektet! Vi kan varmt anbefale Lotte.

Blush.no


Strålende fornøyd! Til tross for lite samarbeidsvillig ettåring endte vi opp med superfine og hyggelig bilder som jeg kommer til å sette pris på for alltid!

Marthe


Det har vært en drøm å jobbe med Lotte! God kommunikasjon underveis i shooten, kreativ, fikk modellene til å føle seg trygge og resultatet ble helt fantastisk! Har jobbet med mange fotografer men Lotte blir definitivt vår faste fotograf fremover. Little Kingdom

Little Kingdom